Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Έναρξη νέας ομάδας συμβουλευτικής γονέων - Αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας "ΟΑΣΙΣ' συνεχίζοντας τις δράσεις προγραμματίζει την έναρξη ενός καινούργιου κύκλου συμβουλευτικής γονέων, ο οποίος θα διαρκέσει 10 2ωρες απογευματινές συναντήσεις, ξεκινώντας από τέλη Ιανουαρίου  έως τέλη Απριλίου 2015 περίπου.

Στόχος των ομάδων συμβουλευτικής γονέων είναι η ενίσχυσή τους στην άσκηση του γονεϊκού τους ρόλου, η ενδυνάμωση της δημιουργικής επικοινωνίας μεταξύ γονέων και παιδιών. Στο πλαίσιο της ομάδας συμβουλευτικής, η οποία λειτουργεί βιωματικά, διαπραγματεύονται μια σειρά θεμάτων που αφορούν στην ενίσχυση της αυτοεκτίμησης των παιδιών, στη διαχείριση των συγκρούσεων, στην αναγκαιότητα της ύπαρξης ορίων κ.α. Ταυτόχρονα δίνεται η ευκαιρία στους γονείς να μοιραστούν τις σκέψεις τους και να ανταλλάξουν τις εμπειρίες τους.
Αν επιθυμείτε να συμμετέχετε στην ομάδα συμβουλευτικής γονέων επικοινωνήστε με το Κέντρο Πρόληψης "ΟΑΣΙΣ" στο τηλ. 2321 0 53222 από τις 13-1-2015 έως και 20-1-2015 από τις 09.00 π.μ - 14.00 μ.μ . Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου