Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018

Συνεργασία του Κ.Π. «ΌΑΣΙΣ» με το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) των Φυλακών Νιγρίτας


Την Παρασκευή 30/11/2018 3 στελέχη του Κ.Π. «ΟΑΣΙΣ» είχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε με το Σ.Δ.Ε. των Φυλακών Νιγρίτας μετά από αίτημα του διευθυντή του Σ.Δ.Ε. κ. Α. Λασπά και σε συνεργασία του με τον Πρόεδρο του Κ.Π. «ΟΑΣΙΣ» κ. Α. Μασλαρινού.
Στο Σχολείο πραγματοποιήσαμε μια παρουσίαση με θέμα τις Εξαρτήσεις, τους Παράγοντες που οδηγούν σε αυτές με έμφαση στον παράγοντα Άγχος. Για εμάς ήταν ιδιαίτερα βοηθητική η διάθεση των μαθητών να συμμετέχουν στη συζήτηση και στην ανάλυση των θεμάτων της παρουσίασης.
 Επρόκειτο για μια πολύ δημιουργική συνεργασία τόσο με τον διευθυντή του Σ.Δ.Ε. κ. Λασπά,  με το υπόλοιπο προσωπικό του σχολείου αλλά κυρίως με τους μαθητές αυτού. Τους  ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.. Επίσης θα θέλαμε πολύ να ευχαριστήσουμε και τον διευθυντή των Φυλακών Νιγρίτας κ. Π. Ραδόπουλο
Η συνεργασία μας ευελπιστούμε και προγραμματίζουμε να συνεχιστεί σε διάφορα επίπεδα.
Κλείνοντας θα θέλαμε να αναφέρουμε μια φράση που ακούστηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης , η οποία μας δείχνει τη σημαντικότητα του έργου  του Σ.Δ.Ε. των φυλακών Νιγρίτας  «στο Σ.Δ.Ε. έχει λίγο χρώμα ενώ η φυλακή έχει το χρώμα του νεκρού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου